Bedriftsforsikringer

Alle bedrifter med ansatte er lovpålagt å ha yrkesskadeforsikring, men det er også lurt å ha andre næringsforsikringer som trygger bedriftens fremtid. Vi har forsikringer for små og store bedrifter som kan skreddersys til ditt behov.

Lurer du på noe eller trenger hjelp?

Ring 71 66 27 00 eller trykk på knappen under så tar vi kontakt med deg

Aktuelt

Spør oss om SpareBank 1 Forsikring - best i test!

SpareBank 1 Nordmøre tilbyr et bredt spekter av forsikringsprodukter og er kåret til Best i test på kundelojalitet, kundeservice og skadeoppgjør.

I følge Norsk kundebarometer (2020) er vårt forsikringsselskap Fremtind nok en gang blant de beste i kategorien skadeforsikring, med 4 av 5 stjerner i testen. Vi har de mest lojale forsikringskundene for fjerde året på rad. Vi har også Norges beste kundeservice og skadeoppgjør i følge Bytt.no. 

Les mer om våre best i test-utmerkelser

Les mer om forsikring for privatpersoner
Les mer om forsikring for bedrifter

 

Informasjon til kunder i Eika Forsikring

Den 3. mai vil Surnadal Sparebank slå seg sammen med SpareBank 1 Nordvest og bli til SpareBank 1 Nordmøre. Fra nevnte dato vil Surnadal Sparebank derfor ikke lengre kunne bistå deg med dine forsikringsprodukter.

Hvilke forsikringer bør bedriften ha?

Velg din bransje og du får råd om hvilke forsikringer du må ha, bør ha og kan ha. Du kan også lese mer om forsikringene som andre i samme bransje har valgt.
Dame med mobil

Best på bedriftsforsikring

Vi har de mest fornøyde bedriftskundene etter skadeoppgjør, ifølge EPSI 2020. Vårt forsikringsselskap er også blant markedets beste og er selskapet som kan vise til størst fremgang i bedriftssegmentet.

Les mer om våre utmerkelser.